telepathisch communiceren

Telepathie wil niets anders zeggen dan dat je je opnieuw leert
verbinden met je 6e zintuig (intuïtie).
Het wordt vaak zweverig genoemd, maar je kunt eigenlijk alleen maar op deze manier communiceren als je met beide benen op de grond staat.
Parapsychologen zijn onderzoekers die E.P.S. (extra-sensory-perception) of te wel buitenzintuiglijke waarneming en daarmee aanverwante gebieden wetenschappelijk bestuderen.
Sommige mensen krijgen hun “paranormale” ontvankelijkheid door een ongeval of spontaan, men hoeft ook niet in paranormale krachten te “geloven”om deze zelf te bezitten. Het is een kwestie van ervaren.

De workshop is bedoeld om te trainen in telepathisch communiceren en zich open durven te stellen wat van nature al aanwezig is in de mens.
In de workshop telepathisch communiceren met dieren en natuur leer je stapsgewijs te ontdekken wat het is en waarin je je verder kunt ontdekken via de methode van Carol Gurney.
Ook al heb je zelf geen dieren, je kunt ook d.m.v. psychometrie oefenen omdat het een uitstekende manier is om je persoonlijk vertrouwen te ontwikkelen.

 

“Mensen hebben een speciale relatie met dieren . Maar dieren zijn niet alleen onze trouwe metgezellen, ze kunnen ons ook genezen, zijn onze leermeesters en zijn de schakel die ons verbindt met de natuur in al zijn eenvoud en wijsheid. Of we het willen of niet, we staan telepathisch in contact met ons huisdier. Het dier vangt onze gedachten en gevoelens op. Door een goede afstemming kunnen we meer gevoel ontwikkelen voor de behoeften, gevoelens en lichamelijke conditie van ons huisdier en bovendien contact maken met wat er in zijn binnenste omgaat. We kunnen ook leren op afstand met dieren te communiceren om zo bijvoorbeeld zoekgeraakte dieren terug te vinden. We kunnen leren ons emotioneel voor te bereiden op de dood van onze geliefde viervoeter. En misschien wel het mooiste geschenk dat we van de dieren krijgen: we komen erachter dat zij ons leren van onszelf te houden. Carol Gurney laat zien hoe we met haar simpele en effectieve methode een veel diepere relatie kunnen aangaan met onze huisdieren. We ontsluiten daarmee een wereld die ons eigen leven en dat van onze viervoeter enorm kan verrijken. Het boek geeft talloze voorbeelden van wat mensen met hun huisdier hebben beleefd.”

Bron:
Communiceren met dieren, van Carol Gurney
Dit boek is een aanrader als aanvulling bij de workshop.
Klik hier voor eventuele aankoop info.

De workshop:
Bestaat uit 2 middagen 

Tijden van 13.00u. – 16.00u.

Individueel Op aanvraag

Dagdeel 1:   De taal van het hart.
Dagdeel 2:  Problemen die de communicatie in de weg kunnen staan.

Kosten per dagdeel: €60,00

Meenemen: pen en papier

Plaats: Praktijk voor Mens en Dier te Wolfheze (bij Arnhem)